Få en fast rengøringsaftale med os

Det kan være svært at få familieliv, arbejdsliv og rengøring i hjemmet til at gå op i en højere enhed. Ofte er det rengøringen, der bliver nedprioriteret, og derfor står vi i vores rengøringsfirma klar med professionel rengøringshjælp, hvis det også er tilfældet i lige netop dit hjem.

Vi tilbyder privat rengøring i form af en fast aftale for husejere i blandt andet Ringsted, Roskilde, Køge og omegn, så du kan slippe for at skulle tænke på rengøringen, når du endelig har fået fri fra arbejde. I stedet kan du bruge din tid sammen med familien eller på noget helt andet.

5 fordele ved at vælge vores rengøringshjælp

Når du vælger at benytte dig af vores private rengøringshjælp, så kan du blandt andet nyde godt af følgende 5 fordele:

  1. ​Vi har mange års erfaring inden for privat rengøring
  2. ​Vi er dækket af forsikringen, hvis der mod forventning skulle gå noget i stykker under vores rengøring
  3. ​Vi fører servicerapport hver måned for at sikre din tilfredshed
  4. ​Vi går op i den gode kundepleje og fører tæt tilsyn med vores arbejde
  5. ​Vi er fleksible i forhold til, hvornår rengøringen skal udføres

Hvad koster privat rengøring?

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige, men realistiske priser på alt vores rengøringsarbejde. Det gælder også for privat rengøring. Prisen afhænger altid af den konkrete opgave samt dine individuelle ønsker og behov, men vi udarbejder gerne et tilbud til dig med en billig pris på en fast aftale, så du på forhånd ved, hvor meget rengøringen vil komme til at koste.

Kontakt os og indhent et skræddersyet rengøringstilbud

Vi har mulighed for at rykke ud med kort varsel for at se nærmere på din opgave, hvorefter vi giver et tilbud på arbejdet, hvad enten det er privat hovedrengøring eller en ugentlig rengøring. Vi bestræber os altid på at komme ud allerede inden for kun to timer. Vi tilbyder også erhvervsrengøring.

Du er altid velkommen til at ringe til os for at få en pris på en rengøringsaftale med det samme.​

kontakt os allerede i dag

Skal vi tage en snak?​

Hos De Rene Hænder ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Firmainformation

De Rene Hænder ApS

CVR-nummer: 40303081

Fælledvej 38, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

Hos De Rene Hænder ApS har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.