Trappevask

Leder du efter trappevask på sjælland?

Nogle glemmer måtterne når de alligevel laver trappevask, men når vi vasker trapper på hele Sjælland, er det altid en selvfølge at vores medarbejder ryster måtten ved hoveddøren mens der alligevel bliver sørget for at gøre gulvet ved trapperne skinnende rene. Med os får du mere end bare trappevask.


En glat eller snavset trappe kan være en udfordring. Det både slider på trappen og er ubehageligt for alle beboerne. Derfor vil vi med vores regelmæssige trappevask sikre jeres forening at I får en trappeopgang hvor der er godt og sikkert at færdes. Alle på Sjælland ville ønske det var hos dem de fik den trappevask!​

Trappevask hos boligforeninger

Vi gør trapper rene i både lejelejligheder, andelsboliger og ejerforeninger på Sjælland. Vi mener at alle fortjener ordentlig trappevask. Derudover er det hos os standard at dørmåtterne løftes samt gelænder og balustre aftørres med en våd klud i forbindelse med vores trappevask.

Med en trappevask aftale hos os, har du altid rene hænder og rene trapper. Vi skræddersyer aftalen, så den passer lige præcis til jeres behov. Vi sørger også for at vores trappevask kommer i system, så I som beboere altid ved præcist, hvilken dag trappen bliver vasket. Vi gør vores bedste for at sikre en stabil trappevask på hele Sjælland.

Med De Rene Hænder får du mere end blot almindelig trappevask. Det skyldes vores indgående kendskab til hvordan trapper skal gøres rent og vores dygtige og stabile rengøringsfolk.

Selvom vi ikke nødvendigvis er de billigste med trappevask, så bestræber vi os for hver gang at levere en trappevask som er god, stabil og af høj kvalitet.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Vil du gerne se flere billeder og se hvad der rør sig i vores hverdag? Så er du mere end velkommen til at følge os på Facebook.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

De rene hænder ApS

Fælledvej 38, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 40303081

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 17 16 99

E-mail: info@derenehaender.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 16.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndag: lukket