Erhvervsrengøring i en fast aftale

Kontorrengøring og andre former for rengøring til erhverv

I klinikker, institutioner, kontorlokaler og i mange andre typer erhvervslokaler er det altafgørende, at der er rent og indbydende for både medarbejderne, kunderne og brugerne. Derfor tilbyder vi i vores rengøringsfirma gerne en fast aftale omkring erhvervsrengøring i din virksomhed, institution, klinik eller øvrige erhvervsvirksomhed.

Vi har særligt mange kunder i Køge, Roskilde, Ringsted og omegn, men har du en opgave til os et andet sted i nærheden, kan vi sikkert også hjælpe dig og din virksomhed med at sikre rene og præsentable lokaler samt et godt indeklima.​

Eksempler på vores erhvervsrengøring

Vi arbejder for alle typer erhvervskunder, men vi har særligt mange kontorvirksomheder, som vi gør rent for. Helt overordnet set dækker vores erhvervsrengøring blandt andet over:

  • ​Kontorrengøring
  • ​Institutionsrengøring
  • ​Klinikrengøring
  • ​Butiksrengøring
  • ​Rengøring i produktionsvirksomheder.

Vi er fleksible, kvalitetsbevidste og servicemindede

Vi er både registreret, licenseret og forsikret, så din virksomhed er dækket, hvis der er noget, der skulle blive ødelagt i forbindelse med vores erhvervsrengøring. Herudover er kvalitet vores vigtigste element, og vi kommer derfor ud med månedlige servicerapporter for at sørge for, at du er tilfreds med vores service.

Vi går højt op i god kundepleje, og vi fører tæt tilsyn med, at alt vores arbejde er, som det skal være. Vi er utrolig fleksible, og vi kan gøre rent i din virksomhed, når det passer dig. Det gælder, uanset om det er morgen, middag eller aften, og om det er i hverdagen eller i weekenden. Sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning.​

Kontakt os og indhent et konkurrencedygtigt og skræddersyet tilbud

Vi tilbyder konkurrencedygtige, men realistiske priser på vores erhvervsrengøring, og vi udarbejder gerne et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig med en pris, der matcher dine behov. Du kan enten indhente tilbuddet via telefonen og få en pris med det samme, eller vi kan komme ud til en besigtigelse. Vi stræber altid efter at komme ud inden for kun to timer. Vi tilbyder også privatrengøring.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Vil du gerne se flere billeder og se hvad der rør sig i vores hverdag? Så er du mere end velkommen til at følge os på Facebook.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

De rene hænder ApS

Fælledvej 38, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 40303081

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 17 16 99

E-mail: info@derenehaender.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 16.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndag: lukket