Institutionsrengøring

Orden i tingene

Hospitaler, plejehjem, vuggestuer, børnehave, skoler, fritidshjem etc., er steder som forekommer hellige for os hos De Rene Hænder! Her færdes vore børn, ældre og forsvarsløse syge, hvorfor hygiejne i top må være et ultimativt ”must” – og hvor intet mindre end det perfekte præsenteret resultat er acceptabelt. For os hos ec-service, er rengøring på disse lokationer derfor udført med absolut kærlighed og omsorg, og alene udarbejdet med intens omhyggelighed og perfektionisme til stadig konkurrencedygtige priser!

Vores medarbejdere

Hos medarbejderne i De Rene Hænder er det en dissenteret holdning, at renlighed på institutioner er af højeste prioritet. Flere af bureauets ansatte har tidligere erfaring inden for sundhedssektoren og med dette i baghovedet, kendskab til vigtigheden af absolut renlighed og evt. ømme punkter hos de respektive institutioner. Denne erfaring og til dels unikke videns-sammensætning sikre din institution den bedst mulige rengøring, hvilket gør, at du med god samvittighed kan rette opmærksomheden mod dit kompetence felt, hvad enten dette er pasning af syge, børn, ældre eller andet vigtigt og fokus krævende område.

Få mere information om vores ydelser

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

​Vil du gerne se flere billeder og se hvad der rør sig i vores hverdag? Så er du mere end velkommen til at følge os på Facebook.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

De rene hænder ApS

Fælledvej 38, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 40303081

Kontaktoplysninger

Telefon: 50 17 16 99

E-mail: info@derenehaender.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 09.00 - 16.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndag: lukket